Död i Missoula

Hejsan ni på Spökwebben, Jag hoppas ni ksn hjälpa mej med detta problem: Min farmor hade en bror som for till USA. Han hette John Einar , jobbade bl a i Missoula, Montana och där han hittades flytandes i Missoula River i augusti 1940. Det jag vill veta är om han blev utsatt för "otrevligheter" (typ rån, mord)eller om det var en olycka? Träffade aldrig honom men han har blivit som en fix idé hos mej att jag måste ta reda på allt jag kan om honom för vi håller på att renovera farmors föräldrahem som han aldrig fick se. Hoppas ni kan hjälpa mej! Med vänliga hälsningar Britt-Louise

Hej Britt-Louise! Det känns som en olycka och han kan mycket väl ha trampat fel och på detta sätt hamnat i vattnet men det känns som om det gick snabbt men han var inte redo att lämna detta livet. Han ser föräldrahemmet och du kan säkert höra honom när han muttrar något på svengelska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *