Dog jag vid en förlossning?

Jag har provat reinkarnationshypnos och kunde minnas hur jag dog av feber och en blodpropp i hjärnan, som förlamade vänster ansiktshalva. Men ett medium som var en "själaläsare" sade senare att jag dog strax innan år 1950 i barnsäng. Hur kan vi ha så olika "minnesfragment" från hur samma liv slutade? Vad har ni på Spokwebben för uppfattning om detta? Varför minns jag inte sådant som jag borde få minnas från tidigare liv för att kunna bearbeta det som har hänt och gå vidare?

Hej! Du har olika minnen och de verkar vara från olika liv! Min uppfattning är att man egentligen inte bör minnas tidigare liv då de kan påverka våra beslut. Jag tror att man väljer sitt liv och öde- bra och dåligt- för att få erfarenheter som man saknar i sitt "bagage". Ex. Du valde att gå bort i barnsäng för att detta hade du inte gjort i ett av dina tidigare liv. Du valde att få en propp för att detta hade du inte fått i ett annat av dina liv. Vi väljer saker som ger oss erfarenheter för att själen vill och behöver det för att veta och förstå. Jag tänker många gånger att jag gjorde en hel del dåliga "val" innan jag återföddes men jag får se det som lärdom jag tar med mig till nästa liv om jag väljer att återfödas. Hoppas du finner lite ro i svaren och tveka inte att höra av dig om du har fler funderingar! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *