Dröm om barn

Hej Evy! Jag frågade ju om fosterbarn för en tid sedan. Men nu hade jag även en dröm om egna barn, alla bebisar. Först drömde jag om en son, sedan en dotter och slutligen om tvillingsöner på ca. två år och en dotter som ännu var ett spädbarn. Hon var hungrig och jag visste att jag inte kunde amma henne för det kom ingen mjölk från brösten. Istället hade jag någon sorts egen blandning med mjölk och något annat. Vad betyder detta. Att jag kommer få egna barn och dessa är barnen jag ska få eller får jag fosterbarn? Jag vill så gärna att Börjes mormor Dolly ska få se åtminstone sitt första barnbarnsbarn. Tacksam för svar.

Hej! Din senaste dröm tyder på en glimt och ett minne från en svunnen tid. Drömmen om tvillingarna är ett minne från en annan tid och denna händelsen var så stark för dig så den har följt med dig till detta liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *