Dröm om örnar

Hej! För ett tag sedan, så drömde jag en dröm om vithövdade havsörnar som brukar finnas i usa. Drömmen bestod utav att jag och en till var inne i en svvensk skog. Man stod på en liten gräsäng och man ser upptrampad gammla hjulspår. och plötsligt så tittar man upp och ser på himlen en havsörns par cirkulera ovanför men lite över trädtopparna. Jag vet att jag tänkte, att såna brukar ju inte finns här i svergie, utan i usa. Kan de vara nya kraftdjur? Linda

Hej Linda! Det är ett av dina kraftdjur och man kan ha flera beroende på skeden i ens liv. Detta hittade jag om örnen: Örnen står för skapelse, mental-andlig-känslomässig ström, healing, värdighet, styrka, mod, visdom, insikter, medvetenhet om omgivningen, hjälper en att se gömda andliga sanningar och nå högre balans. Upplyser själen, starkare och snabbare agerande, ansvar, visar hur vi skall få kontakt med vår intuition och högre jag. Örnen lär oss att uppnå balans och följa med förändringarna i vinden medan vi är grundade och i förbindelse med det högre. Ett budskap?! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *