Dröm: Örnar och geparder.

Hej EeWee, och tack för ditt svar senast! Min fråga gäller en dröm jag hade för ett par månader sedan, där det speciella med det hela var de två aktörer som var inblandade i den… Drömmen ger en otroligt varm känsla när jag tänker på den efteråt, och det jag alltså är extremt nyfiken på att få veta är hur jag bör tolka en sådan fantastisk upplevelse: Drömmen började med att en stor örn greppar tag i mina axlar, och direkt efter kom det ytterligare en örn som nu greppar tag i den första örnen. När det var gjort hjälptes de båda örnarna åt att lyfta och flyga mig över något som såg ut som en stor, mjuk gräsplätt. Efter ett tag släpps jag sakta ner från luften (säkert 10-20 meter upp), och precis innan jag skall landa på marken, ser jag hur gräset omvandlas till tjock snö istället – som för att minska risken för att skada mig vid landningen. Jag landar väldigt mjukt på den snötäckta marken, och i samma ögonblick, när jag sakta vänder mig om för att se efter de två örnarna som flög mig, upptäcker jag istället två snabba och lekfulla geparder bakom mig. Känslan jag fick var att dessa var de två örnarna som nu hade omvandlat sig till detta kattdjur, och när jag sedan mötte dem var det som att vi lekfullt turades om att jaga varandra. Min fråga till dig är alltså: Hur skulle Du tyda den här drömmen? Finns det dolda budskap? Och framförallt: Varför var de (aktörerna) två stycken till antalet? Stort tack på förhand. /Danne

Hej Danne och gratulerar! Du upplevde ett möte med dina totemdjur,kraftdjur som finns vid din sida och i din dröm ville dina totemdjur visa ett tydligt budskap: Våga förändra,våga ändra,våga slita dig loss från invanda tankar och mönster och våga göra det du innerst inne vill göra. Vågar du så kommer dina guider och hjälpare och andra från andevärlden alltid finnas där för att vägleda dig. De kommer inte låta dig utsättas för mer motgångar och prövningar än du klarar av.(Bla därav symboliken att du faller mjukt på snö)." Och om jag även knyter samman med svaret till en tidigare fråga du ställt(utan att här nämna vilken då du vet vilken jag syftar på)så är detta ytterligare ett budskap att du borde våga… Själva antalet två har här sin betydelse att "du har skydd vid var sida i alla väderstreck".Du är inte ensam på din väg genom livet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *