Drömde jag bara?-Fråga besvarad 2013-10-16

Hej, och tack för en trevlig sida!

För drygt två veckor sedan drömde jag något. Egentligen inget märkvärdigt alls, men kan ändå tänka på det då och då, och varför kan jag inte riktigt svara på.

Drömde att det var ganska mörkt i mitt vardagsrum, och att jag tittade ut i hallen för att jag var rädd och kände på mig att någon stod där.
Och det gjorde det. Längst bort i hallen, vid ytterdörren, stod någon. Han/hon gjorde inget speciellt, jag minns bara att jag väckte mig själv av att jag skrek så skräckslaget i sömnen.
I drömmen var det mörkt i hallen också, så jag kan inte avgöra varken om det var en människa, något figurliknande, om det var en han eller hon, eller om det/den gjorde något täcken.
Såg den i max två sekunder i drömmen, sen vaknade jag av mina egna skrik.
Kan inte begripa varför jag inte riktigt kan släppa det. Inget annat än en mardröm egentligen ju, och det har jag haft tusen gånger genom livet precis som alla andra, men det här just, det återkommer i mitt huvud.

Ville den här personen/varelsen säga eller meddela något, eller var det inget annat än just en mardröm bara?

★ Fråga besvarad 2013-10-16

Hej! Och då får jag tacka och önska dig välkommen till spökwebben.!

Här på Spökwebben så  svarar jag på frågor  som andlig paranomal rådgivare och nu har det hänt igen …eller snarare du är den andra personen som skickar in en fråga till mig  och det blir det för mig ett intressant “fenomen i sig” nämligen att när jag känner åt ditt håll så  känner jag att det här är en person som mycket väl vet vem han är och vad han kan och inte kan och sedan åker “the wall upp” en stor vit vägg av ren energi och jag ser inte ett dugg.Och jag blir lite road av detta men jag kan inte förklara varför jag blir det.

Eller ja….jag “ser” men det har definitivt inget med din insända fråga att göra om din dröm.

Och visst då kanske undra man varför blir det såhär?  Men.. jag får också den känslan att jag helt enkelt inte behöver ha svar på allt och när jag får den känslan så “gillar jag bara läget” och lägger inte energi på att försöka bryta igenom väggen runt en person,i detta fall dig, då det känns som att den ska vara där. Den energin som är runt dig ska vara där och den tillhör dig. Det är bättre att  energiväggen är kvar  runt dig än att jag ska bryta igenom den för att kunna svara på frågan om din dröm då du har mer nytta av din energivägg än av svar från mig om din dröm.Hänger du med ?;)

Med andra ord jag kan inte ens svara på eller analysera din dröm för jag blir “desorienterad” och det känns som en vänligt sinnad  mindgames  i min hjärna och det blir omöjligt att fokusera en enda tanke åt ditt håll. 😉

Jahapp…vad gör jag nu? Det finns liksom inte så mycket jag kan göra mer än att erkänna det bedrövliga att jag återigen mött någon som i sin tur har ett energifält som tydligen kan störa mitt energifält och seende,vilket är ovanligt. Meeeen nu har det hänt igen. Så jag kände att jag skriver som det är så du i alla fall vet att jag läst din insända fråga även om jag nog kanske anses vara mycket knepig (hahaha) som svarar att jag inte kan svara. Men så är det när det gäller denna insända fråga och av den enkla anledningen. Jag kan inte ens länka till dig och se något mer än en stor vit energivägg av ren energi.

Av någon ännu mer besynnerligare anledning så känns allt helt okej och jag oroar mig inte alls för varken din dröm eller dig och det i sig är kanske intressant men i stället för att skriva och analysera i det oändliga så släpper jag detta och hoppas att du inom dig redan vet svaret på din dröm.

Och så känner jag av någon anledning att jag vill citera en vacker text jag läst i en bok;

Om du tror att du blivit utestängd från andlighet

har du fel

Om du tror att att du har blivit avstängd från andlighet

har du fel

Du är instängd

Det är du som låst från insidan

Öppna dig och jag fyller dig

Öppna dig och jag fyller ditt inre rum

MiChael av Mikael Kvist

Du får gärna försöka igen med någon annan frågeställning men jag kan inte lova dig att jag kan svara då heller,såvida du inte sänker din “energi vägg” runt dig som du har medvetet eller omedvetet. Jag röstar för att du på något sätt är medveten om din starka integritet och det är som det ska vara. 😉

Sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *