Drömde om min Farmor

Min farmor gick bort den 23de och i natt drömde jag att jag träffade henne. Jag satt på en bänk och såg henne gå fram och tillbaka. Så ropade jag på henne och hon började gå emot mig och var jätte glad över att se mig. Men jag blev rädd så jag blundade och då sa hon "Du kan öppna ögonen" Jag frågade henne om hon hade det bra och vart hon var någonstans. Och hon svarade att hon hade det bra och hon sa bara "Jag är här.." Sedan vaknade jag och då kändes det så verkligt,det kändes som hon var med mig. Var det sant? Var det farmor som kom till mig? Och har hon vart här än? Och hälsat på mig och min pappa?

Hej! Visst har din farmor hälsat på dig och visst är hon vid din sida! När vi drömmer om de som gått bort är det egentligen ingen dröm utan en hälsning från andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.