Drömmen-betyder den något?

Hejsan. Jag hade en dröm ungefär på jullovet och har inte lyckats slå den ur tankarna. Så jag undrar om den betyder nåt speciellt. Drömmen handlade inte om mig, eller kanske. Jag såg bara baksidan på personen, fast hon var brunhårig och själv är jag blond. Flickans familj hade just dött, tror det var i en eldsvåda och hon stod och pratade med några socialarbetare, eller poliser. I korthet fick jag följa med under hela den svåra tiden. Hon hade inga andra släktingar så en fosterfamilj adopterade henne. Också fick jag följa med under den tiden det tog för henne att acceptera vad som hade hänt och allt sånt som måste fixas när ens familj dött. Till sist vande hon sig och då slutade drömmen. Bör kanske nämna att inga släktingar till mig har nyligen dött. Om detta bara var framkallat av min vilda fantasi så ber jag om ursäkt för att ha ödslat din/er tid.. Tack på förhand! //Rebecka

Hej Rebecka! Ibland kan vi ha drömmar som upplevs ovanligt starka och känns verkliga och sätter spår så vi fortsätter grunnar på dem. Jag kan faktiskt inte uppfatta att detta var något annat än en väldigt stark och dramatisk dröm. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *