drömmer och tycker mig se

Hejsan, har 3 frågor hoppas det är ok med dig, den första, jag har drömt om en tjej som är havande ur hennes mage väller det ut spindlar vad kan det betyda tror du? 2:dra ? är drömmer om samma tjej som ovan, tilläggas är att hon har en make, hur som helst i denna drömmen dricker hon massor med alkohol halsar så att säga trots att hon är höggravid, hon säger till mig att jag skall hjälpa henne och hennes make för jag är hemma och kan gott göra lite nytta utan betalning, slutligen har jag en tredje dröm eller syn, – detta är verkligt jag träffade på en man under kulturkalaset i göteborg, har väldigt svårt att glömma honom vi såg på varandra varje ggn vi lämnade rummet eller kom in i detta, 4:de dagen försökte han tala med mig men jag lyckades göra bort mig totalt,– Nu till min sk syn, det händer väldigt ofta att jag ser honom han är lång ståtlig är det ett önsketänkande eller ser jag verkligen, tilläggas är att jag är ngt medial fast jag försöker stänga mig och jag vill alltid ha andras erfarenheter Vore innerligt tacksam för ditt svar eller rättare sagt dina svar, tack på förhand Eva-Britt

Hej! Jag tolkar din dröm såhär: du utvecklas och du "föder" på nytt men du är osäker på att den väg du valt är den rätta. Du önskar många gånger att du kunde klona dig själv för att kunna gå alla de vägar du önskar. Du ska inte tveka på dig själv eller på dina förmågor även om det känns overkligt många gånger. Du drömmer eller fantiserar inte vad gäller mannen i dina tankar. Ni har ett starkt band mellan er och därför kan han förmedla en bild av sig själv till dig. Det val du behöver göra är att välja att stänga dig helt vad gäller den mediala delen eller öppna dig och köra fullt ut. Du har egna erfarenheter som väger tungt och det är bara för att du är osäker på dig själv som du tror dig behöva andras erfarenheter då du har det du behöver och det är upp till dig att få de erfarenheter som du söker. Krångliga svar men jag hoppas du förstår min tankebana annars får du höra av dig!:) Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *