{€} Är hon intresserad?

Hej! Jag undrar om en tjej som jag är intresserad av gillar mig. Hon går på en annan linje på mitt gymnasium (samma årskurs)Hon är ganska mycket för sig själv men jag har ändå inte vågat ta kontakt. Mest för att jag inte vet vad man ska säga till någon bara sådär när man inte känner personen. Det jobbiga är att jag vet att min kompis också är intresserad av henne. Snacka om otur 🙁 Men som sagt , gillar hon mig? Om inte, när ska jag träffa en annan tjej och var/hur etc? Hur kommer allt att sluta?

Hej! Jag får inte in tjejen du tänker på men vad hindrar dig från att börja prata med henne? Börja med att presentera dig och därefter kommer det fram mer och mer. Du har mycket framför dig så lev livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *