En återkommande dröm.Vad betyder den?

Hej EeWee! Nu ska jag vara frågvis igen.. Det är så att på senare tid, skulle tro att det rör sig om dom senaste två månaderna, så har jag haft en konstig typ av "dröm" som återkommer lite då och då. Jag ska försöka förklara drömmen så gott det går, men eftersom den är så förvirrande så är det lite svårt. Tyvär så minns jag inte hur drömmen börjar, men helt plötsligt är jag medveten om att min fysiska kropp ligger i sängen och sover, fast jag är inte där. Jag befinner mig alltså i mitt sovrum på sidan om sängen. Ena stundet är det mitt hem och mitt sovrum, precis som det ser ut. Andra stunden är det ett helt annat hus, men fortfarande mitt. Mitt fokus ligger på två saker. Min övervåning, och mitt sovrums fönster. Jag är otroligt upprörd över att någon/några personer eller vad det nu än är, befinner sig på övervåningen i mitt hus utan mitt godkänande. Och jag kan höra röster som pratar men jag minns inte vad som sägs.Jag säger åt dom upprepade gånger att vara tysta. Varför vet jag inte, men vad dom än säger så gör det mig upprörd. Och jag kan inte se någon specifik person. Men jag blir riktigt arg och skriker åt personerna att försvinna från mitt hem. Jag har inte bjudit in dessa personer. Jag öppnar inte munnen när jag talar utan talar via tanken kan man säga. Och varje gång jag skriker så är det precis som om hela jag fryser. Alltså inte fryser för att det är kallt utan isar fast, sen känns det som om något kastar sig emot mig och det går som en våg genom hela kroppen. Svårt att förklara känslan i ord. Sen ökar min hörsel varje gång som jag träffas av vad det nu är. Påminner lite om det ljud man kan höra när själen lämnar kroppen, fast inte lika starkt. Och under tiden som det här håller på, så håller jag hela tiden koll på mitt fönster. Det är precis som om jag måste vakta mitt hem, så känns det i alla fall. Någon är där utanför fast jag inte kan se det med blotta ögat. Men drömmen är så rörig på nåt vis. Röster, förändring av rummet och huset. Ena sekunden står jag i sovrummet, andra sekunden svävar jag iväg mot nåt i ren ilksa. Jag upplever det som om jag drar mig tillbaka till min kropp och då blir det mörkt eftersom mina ögon är slutna, men hela tiden är det något som gör så att jag måste upp igen. Så det är ett riktigt flaxande hit och dit. Och det är så snabba ryck så jag blir alldeles förvirrad bara jag tänker på det. Sen helt plötsligt sitter en kvinna och ett barn på golvet i mitt vardagrumm, som oxå ändrar sig hela tiden. Kvinna och barnet är de enda personerna som jag kan se i drömmen. Hon har ett fast fryset falskt leénde på läpparna och rör sig inte en millimeter fast jag hela tiden talar om för henne att hon får inte vara i mitt hus. I alla fall så slutar det med att jag vaknar med ett ryck och är helt igenom svettig och allmänt yr i bollen. Känns som om jag varken vet ut eller in när jag vaknat. Och ett visst obehag finns där oxå. Jag undrar om du har någon aning om vad det kan vara.? En vanlig dröm eller betyder det något speciellt? Jag skulle väldigt gärna vilja veta. Om jag visste kanske jag skulle kunna förstå vad som händer och på nåt vis förhindra den här drömmen. Ska oxå tillägga att jag vid två tillfällen under den här perioden har, innan jag somnat, hört hur någon bulltar på en dörr och rent instinktivt sagt: nej ni får inte komma in. Även min sambo som är väldigt skeptisk till allt sånt här, hörde för några veckor sedan att det lät som om "någon klampar på övervånngen". Jag befann mig i ett annat rum så jag hörde inte just dom här ljuden, men han var helt tvär säker på vad han hört. Och det fanns ingen på övervåningen vid just det här tillfället. Så jag undrar om den händelsen kan ha något med den här drömmen att göra, eftersom jag är så arg på "det" som finns på övervåningen. Jag ber om ursäkt om det värkar snurrigt och konstigt. Men hela drömmen är så förvirrande och svår att beskriva. MVH:Johanna.

Hej Johanna! När jag nu läst genom din drömbeskrivning så har jag hela tiden fått varningar av mina egna guider att länka till ditt hus.Därför har jag även läst igenom tidigare frågor för att se om något framkommit där. Din dröm är en tydlig varning från ditt udermedventa och från den kunskap du bär inom dig och som din egna andesjäl kan uppfatta,se och höra. I ditt hem finns negativa energier av olika arter och ursprung som klart klivit över gränsen till människans fria vilja ocht tagit plats i huset och där finns även andra andar som dragits med dem/till dem som inte hör dit. Fönstret är en portal mellan denna svär och andedimensionen. Jag tycker din dröm är mycket tydlig och lätt att länka till och jag känner till "dess innhåll" väldigt väl, alltså de energier som påverkar och tar plats. Som andesjäl när du gör astralresor är du mycket "mer modig och rakt på" än va du vågar vara i vaket tillstånd men även du måste ha märkt och känt att det finns något bakomliggande som ligger och stör och skapar rädsla,ångest,otrygghet och kanske tom panikångest. Det är vad dessa väsen skapar.Oro,ångest,osämja och problem i olika former. Det behöver inte vara några särskilda skäl till att dessa dragits till ert hus.Det kan vara att det tidigare funnits jordbunda andar som samlat mycket negativ energi som dessa dragits till "dessa" är en form av impar som hör till olika mörkerväsen tex fallna änglar och använder jordbunda andar som energikalvar för att själva få energi. De andar som nu finns hos er reagerar också de med oro på dessa energier och försöker göra dig och din familj uppmärksam med olika tydliga fenomen. Även de vill ha lugn och ro och vill ha bort denna närvaro. Kvinnan du mött är ingen egentlig kvinna utan en illusion skapad av dessa. Jag säjer nu inte detta för att skrämma upp dig utan för att göra dig uppmärksam då kunskap är makt. Genom att göra dig medveten om problematiken går det också att göra något åt det. För det första kan du i bön redan idag,överlämna hela siutationen med allt vad det innehåller dvs hela huset med allt som finns i det,till Rätmätiga Heliga Ljusänglar som du ber om att OMHÄNDERTA detta problem här och nu på bästa och lämpligaste sätt,så du inte behöver göra annat än tro och be om hjälp. Du kan be en Helig Ljusängel tex Uriel, ställa sig vid detta fönster som du har i drömmen som vakt och för att permanet stänga protalen både in och ut. Vill du ha mer utförlig hjälp ordagrant, kan jag beskriva exakt vad du kan säja dvs om du känner att du kan genomföra detta mer ingående. Det enda som krävs av dig är att genomföra en handling med ord och sedan överlämna. "Överlämna" kan du göra på engång enligt ovan beskrivning sedan kan man allteftersom förtydliga det hela. Ärkeängeln Michel är den som är anföraren och sk ledaren som har hand om denna typ av energier. Känns detta övermäktigt kan du givetvis be ett medium med kunskap om olika sorters energier komma hem till dig för att få dessa ut ur ditt hem men du kan ändå till dess själv sk "överlämna" för att slippa uppleva mer obehag. Vill du ha min hjälp kommer jag att hjälpa dig via frågespalten. Återkom! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *