En barndom/ klass kompis…

Hej! Undrar hur min vän har det på andra sidan, allt gick så snabbt (ialf för oss vänner till henne) Men jag undrar om hon visste något om denna sjukdom hon fick…Hur har hon det på andra sidan, undrar även om allt är bra med min mamma, kan fortfarande inte släppa henne fast hon har sagt åt mig att "gå vidare" men det är inte lätt, älskar henne oerhört mycket… Saknar dom båda… Kram

Hej! Din vän visste om sin sjukdom och visste vad som skulle hända.Hon har det bra där på andra sidan.Hon gör mycket som hon inte kunde göra när hon levde med den sjukdom hon hade. Hon har det bra du behöver inte oroa dig för mig säger hon. Din mamma har det åxo bra men hon blir orolig när du inte släpper henne. Hon kan inte gå vidare om du håller henne kvar. Släpp taget och gå vidare säger hon och hon skickar mycket kramar och kärlek till dig. Ni ses när det är dax. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *