En enda röra!

Efter att under fem år haft en märklig relation till en man har nu relationen ställts på sin spets. Mannen i fråga har rört till det så dant att jag för min egen skull var tvungen att "sätta ner foten" och säga stopp. Jag är helt förvirrad och har ingen aning om jag gjorde rätt eller om jag begått mitt livs största misstag. Undrar över om relationen kan repareras och i så fall vilken relation får vi då? I vanliga fall brukar jag få god hjälp av de gäster från andra sidan jag har hemma hos mig men nu är dom "tysta" och inaktiva eller också är jag för förvirrad för att "höra" vad dom säger. Kan du vara den förmedlande länken? Jag är helt säker på att dom både har åsikter och goda råd. Det brukar dom alltid ha om både det ena och det andra så varför inte nu. Tack på förhand! B

Hej B! Det känns som om de pratar för fullt men du hör dem inte!! Det ser ut som om att en ny relation är på g mellan er och att du satte stop för den tidigare har inte gjort skada tvärtom! Ta nya tag och prata med mannen i ditt liv det är du som bestämmer hur det ska gå och det är på dina villkor detta förhållandet funkar. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *