en fråga

det är så att min hund jag hade sen han var liten valp gick nyligen bort 10/1 -09 för att vara exakt… han var tjänstehund inom hemvärnet och jag jobbade mycket med honom inom hemvärnet vi hade aldrig tråkigt kanman säga utan riktigt roligt ihop.. han betydde oerhört mycket för både mig och min fru så sorgen var närmast total när han gick bort… det jag undrar över är nu om han har det bra däruppe och om han har haft ett finger med i spelet när min fru blev gravid efter nära 7 års försök ? blessed be /Ghostdog

Hej Ghostdog! Din kamrat har det bra där "hemma". Att ni känner sorg är helt naturligt då han var en familjemedlem på många plan. Det var inte inte hans finger men han hade en önskan..:) Hoppas du blir nöjd med svaret, hör av dig annars! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *