En fundering.

Fösökte att få hjälp med en sak tidigare men antar att mitt mail kanske var för invecklat. För att förenkla det hela så.När hösten kommer och ju närmare halloween vi kommer känner jag som om det saknas något i mitt liv. Drömmer konstigt och är mycket iaktagen av något. Känslan blir starkare och starkare för varje år som går. Har försökt att ta reda på detta men blir nekad av något varje gång, tagit hjälp av andra men de kunde inte hjälpa mig. Snälla eewee kan du?

Hej Anna! Nej din fråga är inte för invecklad men däremot tog det lite tid då jag var tvungen använda tid för att "känna in". Jag ägnar mig inte åt att sitta och gissa då avstår jag hellre från att svara helt eller väntar tills något av intresse dyker upp(men ALLA frågor läses noggrant igenom och besvaras förr eller senare). Samt att det är väldigt många som skriver och jag har bara en viss begränsad tid att avsätta till detta. Alla frågor besvaras heller inte i turordning efter vanligt sätt utan jag tar det som går att länka till och besvaras för stunden. Annars blir jag bara sittandes i väntan på att få "kontakt" och det kan ta enormt med tid. I ditt fall är frågan besvarad om du går tillbaka i spalten lite. Jag är alltmer övertygad om att närvaron du upplever i samband med detta är för att den är intresserad av att du ska finna "pusselbiten" från ditt tidigare liv. Och allt eftersom åren går blir denna man som är den som iaktar dig allmer mån om att du ska "minnas".Detta kan du uppnå genom det jag beskrev i förra svaret. Du måste genomgå processen själv.Läs igenom båda svaren och fundera ett tag så kan du återkomma om det känns som en lösning. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *