En fundering!

Först vill jag tacka för att ni viger er fritid till att besvara frågor. Sen har jag i eftermiddag lullat runt i min trädgård och tänkt på om alla människor är mediala. Fantasi har vi och jag har mycket av den varan så hur kan man själv skilja på om det är ett spratt hjärnan spelar en eller om man snappar upp saker från andevärlden. Åter igen Tack för erat arbete. MVH// Roffe

Hej Roffe! Att ha fantasi är kanon det hjälper människan i vardagen. Skillnaden mellan fantasi och kontakt- nu utgår jag från mig själv- är känslan du får när du har kontakt med andra sidan. Det är svårt att förklara då denna känslan är personlig för alla. Det kan vara en kittling, en smekning, en rysning, en tanke, en bild…jag kan fortsätta hur länge som helst känns det som men man vet när man har kontakt. Kan tyvärr inte förklara bättre och hoppas du blir nöjd med svaret! Tack själv! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *