EN HELT SANN HISTORIA

EN HELT SANN HISTORIA Många gånger har vi ställt oss frågan: finns det spöken? Jag har alltid svarat nej på den frågan, men nu har jag ändrat mig och är HELT säker på att spöken finns. Det hela började med att jag var på väg till mitt jobb. Jag jobbar som sjuksköterska och börjar väldigt tidigt på morgonen. Det var i princip bara jag ute när jag gick längs med vandringsleden. Jag hörde ett ljud uppifrån skogen, men tänkte att det är säkert bara en älg eller ett träd som går av. Jag fortsatte gå. Efter cirka 10 minuter hörde jag ljudet igen… denna gång klart och tydligt, som att det var precis bredvid mig. Jag spejade upp mot skogen, och fick se något som fick mina ögon att slockna. Det hängde en kvinna ut från ett berg, och hon stod i brand. Hennes hår, fingrar, kläder, ja hela hon brann. Jag hörde ett fruktansvärt skrik, sedan någon som skrek: SHE IS ON FIRE, SHE IS ON FIRE! Jag kunde känna värmen från elden, och hörde eldlågorna frusta. Jag blev så chockad, och bara stod och glodde. Men plötsligt tystnade skriket tvärt, och elden dog ut. Jag tittade upp, men såg inget. Jag förstod inte ett dugg. Hade jag bara inbillat mig allt? Det var ju så verkligt… jag bestämde mig för att klättra upp för att se efter om jag såg något. Väl uppe fanns ingenting. Jag letade runt en stund, men fann inget. Plötsligt slog det mig att jobbet väntade, bäst att klättra ner. När jag vänt mig om och gått några meter, kände jag en frätande lukt. Det luktade bränt, bränt så in i helvete. Jag vände mig om och såg något svart. Jag gick lite närmare och såg att det låg aska på marken. Det rök lite av det, och luktade fruktansvärt. Jag vet fortfarande inte vad det här var, kunde det varit ett spöke? En häxa som brändes på bål? Var det bara inbillning? Jag kommer nog aldrig få veta svaret, men en sak är säker. Jag går aldrig den vägen till jobbet igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *