En kall oktoberkväll

En kall oktoberkväll skulle jag och min kompis och min kille gå hem till mig. Vi va först hos min kille. Vi kan väl säga att han heter daniel. Det finns två vägar hem till mig. Den ena ledde genom en kyrkogård, och den andra genom en park. Naturligt vis tog vi den genom parken för min kompis som vi kan kalla frida ville inte gå genom kyrkogården. (Hon är väldigt mörkrädd). Så vi gick genom parken. Efter en stund kollade min kompis omkring sig, hon kollade och kollade. Jag frågade vad hon kollade på. Hon sa att hon hade hört nåt. Men vi brydde oss inte om de, så vi gick vidare. Men sen kollade hon igen omkring sig. Och så frågade jag "Men för F*N! Vad är de?!" Då blev hon sur och sa "ingenting" och gick vidare. Sen såg vi en vit skugga komma mot oss. De va väldigt mörkt så vi såg knappt nånting. Men sen när "skuggan" kommit närmare såg vi att de va en tjej. Hon va kanske runt 16 år (är inte så bra på att gissa hur gamla folk e). Hon va helt vit i ansiktet utom ögonen. Runt ögonen va hon grå. Hon var helt stel i ansiktet, var ganska benig i ansiktet och på kroppen. Hon haltade när hon gick. När hon gick längre och längre bort Sprang vi hem till mig och låste dörren. Fy Fan läskigt de va!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *