en liten flicka?

hej. för ett tag sen när jag stod och diskade såg jag en skymt av något "svart litet" som sprang förbi i hallen. andra gången jag såg det stod jag också och diskade och då såg jag det mer tydligt, jag hoppade till… sen dess har jag inte sett något. vad kan detta ha varit? det såg ut att ha formen av ett litet barn. någon sa att om man gjort abort eller missfall så kunde det varit "mitt barn". tiden jag såg detta skulle "mitt barn" varit ca 1-1.5 år. vilket stämmer med höjden på figuren jag såg. riktigt läskigt. vad tror du?

Hej! Enligt min mening- och mina guiders- finns det ingen anledning för barn som gått bort-missfall eller aborter- att komma tillbaka. Måste säga att det inte var ett barn du såg, snarare en liten hustomte. De är oftast små och det var ett misstag att du skulle se honom. Han vill inget ont men hamnade fel så att säga. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *