en liten undran..

Hej, jag bara undrar, vem du ser framför dig när jag frågar , vem du tror jag är?, vad har jag för relation med min mamma, mina bröder, mina fdettingar , mina barn? tror du att du kan besvara det? tack..

Hej! Vem jag tror du är? Okej jag TROR du är: en människa med mycket kärlek inom dig. Du ger otroligt mycket till dem omkring dig men du får inte alltid detsamma tillbaka. Du har en ganska bra relation till din mamma trots att ni haft upprörda stunder i livet om dina valda kärlekar(män, killar) men idag kan ni skratta åt det. Du känns som antingen den yngste eller den äldste i skaran av syskon och du har troligtvis fått agera "mamma" när ni var yngre då din mamma var tvungen att jobba mycket då hon var ensamstående. Ni verkar ha en bra relation till varandra men samtidigt känns det som om en av bröderna inte är inom er krets. Svårt att förklara men det känns som om ni inte har samma umgänge med en av bröderna som ni har resten av familjen och det känns som om han själv valt detta. Till dina x tror jag du har en ganska avslappnad relation med. Ni kan prata och ni har barn tillsammans vilket gör att ni pratar och kan kommunicera på ett vuxet sätt. Jag tror du ger dina barn mycket kärlek och frihet. Du håller koll på dina barn men du ger dem en viss frihet så de känner att de får ta ansvar. Nu vet jag inte om detta stämmer på dig men det var detta jag fick in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *