En manlig släkting

Min farbror dog i sömnen i början på 90 talet, samma natt som detta hände så drömde min mor om honom, hon drömde att han gick baklänges på en grusväg och vinkade hela tiden. Tidigt på morgonen väcktes mina föräldrar av att telefonen ringde och det var min faster som talade om att han dött. 1994 dog min mor 58 år gammal, när hon fyllde 50 fick hon en väggklocka med pendel som pendlade fint i 1 år innan den sen slutade fungera och den stod stilla i alla år tills min mor gick bort. Då började den gå av sig själv igen. Min far tog kontakt med ett medium för att se om det var min mor som satt i gång pendeln, men hon talade om att det var en manlig släkting. Med stor sannolikhet min farbror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *