En mördad släkting

Min brors fd frus första barn, som var som en dotter till min bror, blev skjuten nu i påsk av sin kille, som hon hade varit tillsammans med en ganska kort tid, ca ett halvt år. Trots att jag har inte haft närmare kontakt med henne som dog under det senaste åren, utom precis innan via facebook, och då inte direkt kontakt, känner jag oerhört mycket som om hon försöker kontakta mig. Jag har mått sämre än dom närmare släktingar, gråtit och känt hennes närvaro i plötsliga situationer under hela tiden efter hennes död. Jag känner nästan att hon "drar mig in i djupet" och jag ska nästan dö… Är detta normalt, eller vill hon säga något via mig, eftersom jag är känslig till kontakt?

Hej! Beklagar sorgen! Hon vill använda dig som kanal och hon försöker så ihärdigt därför känner du negativa och jobbiga känslor. Försök få henne att kontakta dig så hon kan komma till ro. Är hon för ivrig be henne lugna ner sig. Lycka till! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *