En som undrar…

Hej jag har några frågor som jag har grubblat länge över och gärna vill ha svar på. 1.Vad var jag i mitt förra liv? 2.Är det någon som levde då som jag känner fortfarande? 3.Har jag någon "skydds ängel"? Tacksam för svar…

Hej Thea! Som du kanske hunnit läsa i inledningen till frågespalten så har vi valt att inte besvara just denna typ av frågor då det tar alldeles för mycket tid och energi att länka och "spåra" efter tidigare liv eller guider.Däremot om guiden träder fram av sig själv eller information om tidigare liv blir det en annan sak. Det finns en kvinna som framträder naturligt och kallar sig Angela. Hon har varit en syster till dig från ditt senaste liv och eftersom det är hennes "minnesspår" som träder fram utgår jag från att hon är återfödd och inutid är en väninna till dig(som står dig närmare än andra men därmed betyder det inte att ni umgås flitigt.Denna vänskap ligger mer på avstånd från dig.Dvs ni verkar inte bo i samma stad.) Ordet "stjärnsystrar" dyker upp som en påminnelse men jag vet inte vad som menas med det.Det kanske du gör? Vad gäller skyddsänglar eller vad jag kallar guider/livsledsagare sådana som valt att från födseln följa en människa träder ingen naturligt fram men det betyder inte att du inte har någon utan att de helt enkelt inte visar sig för mig och jag väljer att inte sk "dra fram dem" genom att länka. Däremot dyker en man upp som är en ande(inte en guide)som följer dig och kallar sig Kåge/Kåre.Det känns som det är en bekant eller god vän till familjen på din fars sida som vakar över dig.Han är inte speciellt talför så jag får ingen information. Vad du kan göra är att återkomma och ställa andra slags frågor så finns möjligheten att dina guider träder fram naturligt.Jag är tyvärr inte mycket till hjälp här men hoppas du vill återkomma med andra frågor! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *