En synbild 2

En synbild. Datum: 2010-04-12 Från: Malin Fråga När jag skulle sova hos min mamma inatt så fick jag en synbild som handlade om ett fönster som gick sönder i flera tusen bitar och bitarna flög emot mig. Är det någon som försöker visa/säga mig något igenom mina drömma. Eller var det bara en inbillning? // Malin >> Svar på frågan Hej Malin! Känns som en dröm som försöker säga något till dig. Har du något du funderar på? Något som oroar dig? Svar: Jag är lite orolig att det ska ta slut mellan mig och min pojkvän. Vi har snart varit tsm i 2år och vi bråkar nästan varje dag pågrund av hans tvilling bror har problem med sitt ex. Hans bror blandar in oss så det blir bråk. Det tar slut men vi blir tsm igen så kan det hålla på hela tiden. Det gör mig väldigt orolig. Sen när jag ska gå och lägga mig så känns det som att någon gör så jag inte kan andas. Sen är jag rädd för att jag ska tidigt för att jag gjorde en abort. Fråga: Vad ska jag göra? Kan jag prata med min gammel morfar? Finns han kvar vid min sida? Han heter oscar men man säger oskko på finska. // Malin

Hej Malin! Spegeln och glaset speglar din innersta rädsla- att förlora din pojkvän och det kommer du att göra om du inte ser det positiva i ert förhållande! Just nu känns du mer fokuserad på vad som kan hända än vad som händer- negativt väger mer än positivt! Vänd på det och se det positiva, se positivt på framtiden och grubbla inte på något som inte är aktuellt!Var glad, njut av livet och din pojkvän!! Du kan prata med vem du vill som gått över till andra sidan vad skulle hindra dig?:) Prata och han hör dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *