En undran

Jag funderar så på en sak gällande mina 3 barnbarn.Vad är det som gör att jag och den minste lille Wilmer drygt 1 år har ett sånt speciellt band mellan oss.Har vi levt nåt föregående liv tillsammans,det är min undran.Han vill bara till mig när vi kommer och det känns så speciellt.Sen undrar jag på svaret till en annan fråga,vad är det för jobb vi inte ska ta ifrån vår vätte som finns här.Hoppas jag får ett svar på min undran. Mvh Elisabet

Hej Elisabth! Känner inte att ni har varit släkt men era själar har träffats på andra sidan och varit nära varandra innan ni valde att återfödas. Detta är en speciell känsla och få förunnat! Gratulerar!Ta vara på känslan och njut! Er tomte vaktar er bostad när ni inte är hemma men ni har inte bett honom om detta på ett tag. Be honom hålla koll på er bostad när ni ska iväg- om än korta stunder- så blir han glad igen och känner att han gör nytta. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *