En undran om fotot.

Skulle man kunna maila över bilden i samband med frågan till dig ang fotot jag pratade om?? Vill väldigt gärna kunna hjälpa dessa andar som jag både känt av och sett svagt på detta foto vidare till andra sidan ljuset. Vore tacksam för hjälpen om det skulle funka.

Hej Angeliqa! Du kan mejla över bilden till Patriks adress som finns under menyn "kontakt" så kan han i sin tur mejla över bilden till mig. Jag har inte min epostadress utsatt då jag skulle bli överöst av privata mejl och frågor. Istället har jag valt att svara på frågor via frågespalten direkt. Det är ju inte säker jag kan "se" något ändå men eftersom du verkar känna närvaro och tycker dig "se" dessa så kan det vara värt ett försök att se vad det kan handla om. Vad du kan göra är att med fotot i hand be "Fader Vår" samt säja högt: "Jag ber Heliga Rätmätiga Ljusänglar Som bär den Högstes namn att omsluta dessa andar i villkorslös kärlek och följa dem till andra sidan.Det är min önskan.Må så ske!" Denna handling kan räcka för att få dessa att försvinna – om de nu finns – och på så sätt hjälper du dem till andra sidan genom att be om hjälp åt dem. Sedan kan du kolla på fotot igen och se om du fortfarande tycker dig se dem.Pröva! Mvh EeWee Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *