En undran om katten.

Hej jag har funderat lite och kanske du kan hjälpa mig. Några dagar innan min farmor gick bort så dök det upp en katt som kom fram till mig och var här i flera dagar. Katten ifråga har varit lite rädd av sig men nu ville hon bli klappad och vara hos mig. Några dagar efter farmor gick bort så slutade katten att vara här hela tiden. Jag visste inte att farmor var dålig när katten dök upp utan fick veta det bara någon dag innan hon gick bort. Det kändes som att hon ville komma och ge mig tröst om du förstår hur jag menar. När jag var yngre och vi bodde på landet så dök det alltid upp en katt när någon djur eller människa skulle gå bort. Vad tror du om detta är det bara tillfälligheter eller kommer katten för att berätta och trösta. Tacksam för svar kram Mirjam

Hej Mirjam! Nej detta var ingen tillfällighet. Denna katt kom med "bud och förvarning" om att någon anhörig i din närhet skull lämna jordelivet. Vad jag förstår var din farmor, innan hon avled, "svävande i både astralvärlden och här" och i tankarna kunde hon kommunicera med djur och andra som hon mötte på astralplanet, där hon förberedde sig för det som komma skulle. Inom sig visste din farmor vad som skulle ske. Att djur dras till dig som "budbärare", är för att du har en viss förmåga att kunna kommunicera med djur och förstå dem och de förstår dig. Har du funderat på att bli sk "djurkommunicatör/djurhealer" som lär sig "prata med djur" och hjälpa djur som har det jobbigt? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *