En ung flicka och en gammal man.

Jag har skilda föräldrar och jag vet helt säkert att det spökar hos mina båda föräldrar, men speciellt hos min pappa. Min pappa berättade en gång för mig att han hade haft gäster över några nätter och att dom hade sett något i hallen. Efter det pratade vi inte på ett tag, sen hemma hos mamma kände jag att jag blev förföljd från köket till vardagsrummet så jag springer alltid från köket till vardagsrummet. Efter jag kände sådär så pratade jag med pappa för att få reda på mer av vad dom som sovit över hos oss hade sett, och pappa berättade allt, det var inge speciellt bara att det var en gammal man. Sen nåt år senare sitter jag och pappa o pratar om det igen, och jag ser 2 spöken/andar i köket i en spegling på vårt vitrinskåp.. Jag såg då en man och en liten flicka på kanske 9 år. Min pappa har alltid haft kontakt med andra sidan vad jag vet iaf.. Men då berättar han att han pratar med dom och sånt och då blir jag lite skrajsen, men jag försöker också. Han berättar att flickan heter Lina eller Elina.. Och då i samma ögonblick hör jag 'Jenni..' i en klar viskning. Och jag får panik och börjar gråta. Det här är något jag aldrig glömmer. Kanske inte så kul att läsa men tänk hur det var för mig att uppleva det. Sen nu på senare tid har dom spökena inte varit hos pappa. Det här var min berättelse om vad jag upplevt på senare tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *