En vän

Undrar om min vän nu kommit i ordning på andra sidan och vet att jag fortfarande tänker och saknar honom väldigt mycket. Mvh Jennifer En vän Datum: 2010-02-19 Från: Jennifer Fråga För en tid sedan körde en vän ihjäl sig i en motorcykelolycka. Han var inte min närmaste vän, men jag har tänkt väldigt, väldigt mycket på honom. Har han det bra? vet han att jag tänker på honom dagligen? Varför har han inte visat sig? /Jennifer >> Svar på frågan Hej Jennifer! Olyckan hände så snart och han var inte beredd på vad som hände. Han har gått över men har ännu inte kommit till ro han får hjälp där han är. Han hör många tankar men just nu kan han inte reda upp dem men han kommer att förstå att det är du.

Hej Jennifer! Han har kommit till ro och han visar att han hör dig. Han säger att ni ses när det är dax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *