En vanlig dröm?

Jag har alltid haft en förmåga att drömma otroligt mycket. Mina drömmar kan vara jättelånga och jag kan beskriva mina drömmar som noveller eller filmer. Jag kan även beskriva färger i drömmarna. Min sambo vet att när jag ska berätta om en dröm för honom så kan det ta en stund innan jag är klar.*skratt*(bortagen textxxxxx) mvh Madde

Hej Madde! Nej jag tycker inte denna dröm är konstig på något sätt eller "sjuk eller knäpp",som du utrycker det. Oftast fugerar det så att har vi en viss trosinriktning så är det också dessa väsen och andeväsen/gudar som lyssnar till våra böner eller är de som "vakar över oss" eller fyller oss med kunskap eller besöker oss i våra drömmar. Vad många religioner inte tänker på är tex att en och samma gudaväsen kan ha många olika namn beroende på vilken tro eller land eller kultur man tillhör,men det är ändå i grunden samma. Skulle man tänka på detta skulle vi slippa en hel del religionskrig om vem som tror rätt. (stor del av svaret bortaget och sänt privat pga dess privata natur) Dock är detta ett undantag då jag enligt tidigare mönster besvarar frågor endast via frågespalten. Mvh Eewee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *