En vit massa

Hej jag har en fråga. När jag var liten bodde jag i ett stort hus och en kväll när jag skulle hämta något i mitt rum så skulle jag tända lampan. Men då såg jag en vit massa som flög framför mig det såg ut som ett måln på något set. Jag blev rädd och berättade inte för nån på ett eller två år. Och nu har vi flytat och min brors familj har flytat in där. Och han sambo säger att hon har sett och hört saker. Som att när hon gick uppe mitt i natten såg hon tre vita bolar framför sig hon har också hört fotsteg och sett en flicka springa nerför trappan. Hon har pratat men nån som sa att det var hennes farmor. Men det kan vel inte vara hon som var med mig… För det har även blivit påkörd en man utanför vårat hus och kvinnan som bodde där innan vi är död nu? Andra i min familj har också set sacker och jag undrar om du kan veta vad det är?

Hej! Kan du skicka lite info om huset du bor i? Någon har inte gått över då allt hände så snabbt, kan vara mannen som blev överkörd men kan du skicka mer info så är det kanon<1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *