Energier? Skyddsänglar?- Fråga besvarad 2013-10-14

Hej

Jag inbillar mig ibland att jag hör saker, konstiga saker. Har även haft en lampa som betett sig väldigt konstigt här hemma. Vet ni hur och varför? Jag vill inte se saker och tänker därför att jag är i en bubbla, vilket brukar kännas bättre.

Jag tror inte att jag har förmågan att se saker, men jag har någon konstig känsla i kroppen ibland, som att jag inte är ensam. Stämmer detta? Kan jag ha några skyddsänglar, och vilka är det i så fall?

En nära släkting gick bort i jul, något jag mår ganska dåligt över. Finns denna släkting hos mig? Har så så många frågor om så mycket.

Med vänlig hälsning, Zandra

★ Fråga besvarad 2013-10-14

     Fråga insänd: 2 Jun, 2013

Hej Zandra!

Jag hittade denna inskickade fråga från dig insänd i början av Juni och jag jag vet inte om du sänt in samma fråga och fått den besvarad men jag känner ändå att jag vill publicera den för att visa att jag läst igenom den och svarar även lite  kring detta.

Jag kan känna från dig att du borde lita mer på din magkänsla än vad du faktiskt gör och jag kan känna att detta är något som verkar vara något som inte bara gäller kring det andliga och övernaturliga. Zandra du borde våga lita mer på dig själv och våga lita på att det du känner inom dig är minst lika viktigt och av lika stort värde som om det hade varit någon annan som tyckt,tänkt och känt dina tankar.! Du ska inte förminska dig själv som jag känner att du gör. Inte alltid men ibland ….kommer den där känslan över dig att du inte riktigt litar på dig själv och din egen intuition.

Våga lita mer på din inre känsla,din magkänsla och din intuition både när det gäller andliga saker och  även när det gäller andra områden i livet som du av någon anledning blir osäker om du ska klara av eller inte fast din magkänsla säjer dig att du KAN och sedan vet jag inte vad som händer men det är som att något kommer över dig i tankarna som sänker din själv känsla så att det som plötsligt först var så självklart blir oklart och jag känner osäkerheten ta över.

Våga tro mer på dig själv!!!!

Och jag kan känna att du visst har en förmåga att känna av närvaro från andar men också från människor runt omkring dig .Du känna deras energier som de sänder ut både i form av tankar och känslor även om du mer uppfattar det som “en konstig känsla inom som du inte riktigt vet hur du ska tolka”.

Det som blir ditt största hinder Zandra är din egen rädsla…för dig själv och det du möjligen ska kunna “se och känna” men…jag kan säja direkt att det finns absolut ingenting du behöver känna oro eller rädsla för därför att du har också inom dig redan förmågan att skapa balans och lugn och ro runt dig. Kanske inte inom dig lika bra som runt dig.

Jag uppfattar att det har kommit till en punkt i ditt liv då dina guider försöker få kontakt med dig och de har försökt att komma närmare dig men du stänger ute dem med din “bubbla” så de inte kan nå dig. Dessa guider skapar egentligen inget obehag alls utan det är mer att deras kärleksfulla närvaro får dig att reagera med “konstig känsla inom som du inte kan tolka” och så stänger du av och ner alla möjligheter för dem att nå dig pga din egen rädsla för det okända.

Försök istället att se dem som vänner som vill hjälpa dig. Jag skulle faktiskt vilja ge dig rådet att söka dig till en medial utvecklingskurs som kan finnas i närheten av just där du bor där du kan träffa likasinnade och som under trygga och lunga förhållanden kan hjälpa dig att “våga vara öppen och lyssna innåt” när du känner att dessa “konstiga känslor” börjar bubbla inom dig och jag tror att om du bara skulle våga öppna upp och lära dig kommunicera med dina guider och andevärlden så skulle som en stor tyngd lämna dina axlar och du skulle känna dig lugnare inombords och hela ditt liv skulle förändras och framförallt skulle du se med helt andra ögon de fenomen som sker runt dig och inom dig.

Det är det svar jag vill ge dig! och jag känner också att det finns många frågor mellan alla rader så du är välkommen att skriva igen och skicka de där frågorna du undrar över 😉

Sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~Too see a world in a grain of sand and heaven in av wild flower

hold infinity in the palm of your hand and eternity in a hour~

William Blake

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *