Ensam – Fråga besvarad 2014-02-28

Hej!

Jag hoppas att du kan svara på mina frågor som jag har.

Jag känner mig rätt ensam och jag undrar om du kan se om jag kommer träffa någon snart? och vad är det för kille?

Jag skulle bli jätteglad för svar.

Med vänlig hälsning Sandra

 

★  Fråga besvarad 2014-02-28

Hej Sandra!

Jag förstår din känsla som du har inom dig. Den här saknaden  du har efter någon eller en person som ser dig och som älskar dig för den du är och får dig att känna dig mer “hel” inom dig och som gör att vardagen inte blir så förbaskad grå och trist… Men jag uppfattar också från dig att det nödvändigtvis inte behöver vara en kille som är denna person.

Jag vet inte varför jag får denna känsla att du skulle kunna få samma läkande känsla av en kvinna och det jag kan uppfatta och se är att det utifrån hur situationen ser ut idag i ditt liv och vad som behövs läkas inom dig som ande och människa,så är det  denna gång på väg en kvinna in i ditt liv,som kommer röra upp och röra om rejält inom dig  och speciellt kring vad gäller trosuppfattningar om kärlek och vad kärlek är och  om kärlek måste vara till en kille…allt detta kommer röras om rejält för dig.

Det enda jag kan råda dig är att vara öppen och ärlig mot dig själv och ditt inre och känna efter då det är din inre ande vill lära dig att du kan älska människor på många olika sätt och detta kommer bli ett möte med en själsfrände som i denna gång verkar bli en kvinna.

Jag ser ingen kille som kommer in i ditt liv i form av kärleksförhållande.  Inte närmaste tiden. Jag kan se vänner och flera ytligare kontakter men jag kan inte uppfatta att det denna gång blir en kille som berör din ande, ditt hjärta och din själ… det blir en kvinna denna gång som du känner förälskelse för. ♥ 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Truth is not something outside to be discovered,

   it is something inside to be realized.~

~♥ ~

~It matters not who you love
were you love,why you love
When you love or how you love
It matters only that YOU Love~

Ett svar på ”Ensam – Fråga besvarad 2014-02-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *