Ett förra liv på sjukhus?

Min fråga är den att jag har nu nyligen börjat praktisera på ett sjukhus,och trivs helt bra trots typ inga uppgifter. Men då kommer jag till min fråga: Jag måste ha på mig sjukhuskläder på mig (vit rock) och det känns varje gång jag är på lasarettet och sätter rocken på mig känns det som jag skulle vara läkare. Kan inte beskriva känslan men det känns som om jag i nått tidigare liv har varit läkare eller dylikt, så min fråga är den, ser du att jag har varit i någon "kontakt" i nått tidigare liv med lasarett? Mvh. Annika Stort tack till er alla för att ni orkar, kramar! =)

Hej Annika! Det känns som om du varit sjuksköterska i de flesta av dina liv.Du har varit på slagfält av olika slag och det är därför du känner dig hemma på sjukhus och vit rock! Vi orkar så länge ni behöver oss! Kramar! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *