ett nytt försök

hejsan, jag har tidigare försökt mig på en fråga av samma karraktär men utan svar. jag hoppas att ni kanske kan hjälpa mig nu. jag har haft ett väldigt rörigt liv, mycket som hänt och dessutom har jag mått väldigt psykiskt dåligt utav röran emellanåt. men som jag tidigare skrivit så har jag precis innan det brast helt blivit "upplyft", detta utav en ljusande? jag är just nu inne i en ganska jobbig period igen, men det känns som att jag saknar den biten utav "upplyftet" som jag tidigare fått. jag undrar om detta kan bero på att hon har lämnat mig? i så fall har jag fått en ny guide, vilka är minja guider? tack på förhand

Hej! Du är i en svacka och det är erfarenhet som din själ behöver hur jobbigt det än är. Du blev upplyft och du kommer att känna denna känsla igen och igen. Hon har inte övergivit dig! Hon finns där men hon kan inte hjälpa dig om du inte inbjuder henne! Guider och änglar kommer inte oinbjudna in i våra liv. Be dem om hjälp och du får hjälp! Du har ingen ny guide bara en ung som stått vid sidan av ett tag och jag tycker mig se en samuraj(?) vid din sida. Han kommer inte fram än men snart kommer han att tillföra dig en ny känsla och ny styrka. När det ser som mörkast ut ska du minnas att de står vid din sida och de hjälper dig bara du ber dem!Du är en stark själ och du har gått igenom detta i tidigare liv och klarat det vilket du kommer att göra i detta livet också! Tro på dig själv så följer andra efter! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *