Ett råd eller två skulle inte sitta dumt! – Fråga besvarad 2014-02-28

Hej, mitt namn är Malin och jag är 16 år och har sedan en tid fått höra att jag kommer att vara stor inom den mediala branschen.

Jag personligen har aldrig förstått hur det ska gå till då jag är varken medial just nu och kan inte minnas att jag någonsin har varit det.

Min fråga är om det är sant att jag kommer att utveckla en förmåga inom det mediala?

Sen en annan sak kan du se vad jag ska göra med mitt liv, jag går på ett gymnasium men vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv…

Har du något råd?

 

★  Fråga besvarad 2014-02-28

Hej Malin!

Jag läser ditt mejl och kände hur jag bara kände: “Jaha…ja…”…

Här har vi en människa som känns som en väldigt förnuftig och  en skeptiskt vaken person och jag måste nog hålla med dig…jag förstår inte heller hur det ska gå till att en människa som känns relativt ointresserad av det mediala och är mer skeptiskt lagd än medial …då ska gå och bli medial för att att något medium sagt det… De är i detta mitt “Jaha ja…?…” kommer in…

Malin…om du INTE ens känner dig medial…så kan jag förstå din förvirring…vet du vad…jag  själv hade nog blivit mer irriterad och kanske till och  med förbannad ! och mycket arg och  undrat vad fasiken de pratar för skit…om någon kom och talade om för mig att jag är något eller ska bli något som jag inte ens själv!!! kan känna igen mig i alls!

 Min uppgift är att ge dig bekräftelse på sånt du redan SJÄLV vet inom dig. Allt annat är rätt oviktigt och blir bara en massa nonsens och blaj helt utan trovärdighet.

Det jag kan känna från dig är att det finns så pass mycket sunt förnuft i dig som person och det känns som du är mer skeptiskt lagd än att du dras iväg i det ockulta eller andliga tänket och vet du vad…

Alla slags människor behövs…även de som är mer skeptiskt lagda och vågar ifrågasätta mig !och andra som kommer med ditt och datt i påståenden. Sådana som du behövs. 

Var den du är och du behöver inte bli någon “super hjälte eller super medial” nä…lagom nyfiken..lagom skeptisk…följa din magkänsla och varför inte satsa på yrket som journalist eller inom tv och media. Jag kan känna att du är en sådan som lätt kan avslöja lögnare och bluffmakare och är en sådan som kan avgöra om människor ljuger för dig.

DET kan du ha nytta av i ett yrke som du väljer för den känslan du förmedlar är att du verkligen kan läsa av människor…utan att vara ett enda dugg medial. Kalla det ren naturbegåvning utan något som helst medialt inblandat. 

Kanske inte det svaret du väntade från  mig men det är detta jag känner att jag kan svara dig.

Sköt om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

” I am in competition with no one.

     I run my own race.

      I have no desire to play game of being better than anyone in any way,shape,or form.

       I just aim to  improve,to be better than I was before.

                                                                                                                                                 … That´s me and I´m free. “

 

 

 
~I prefer to be crazy and happy rather than normal and bitter~

2 svar på ”Ett råd eller två skulle inte sitta dumt! – Fråga besvarad 2014-02-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *