Ett rop på hjälp….

Jag har varit medlem här på spökwebben i drygt ett år..Jag har fått nya insikter under denna tid, bl.a tack vare spökwebben, som har hjälpt mig att förstå en hel del av det som jag alltid har känt men inte riktigt förstått..dvs pusselbitar som börjar hamna på plats…..Jag är troligen delvis öppen med det är något som håller mig tillbaka ..något som hindrar mig från att öppna upp rent medialt..Jag har en känsla av att det kan ha med mina tidigare liv att göra… Jag grubblar ständigt på vad jag gjorde i mina tidigare liv…vart i världen jag bodde…etc.. kan du få fram något….? det skulle betyda mycket för mig…. På förhand tack….

Hej! Blockaden du känner kommer från en händelse som antingen hänt dig när du var yngre eller i ett tidigare liv. Kan inte sätta fingret på när men du har blivit skrämd av något som bara du "sett". Försök att rannsaka dig själv och försök förstå vad som blockerat dig. Ser dig som en ung pojk med sjömanskostym och en stor rund polkagrisklubba, en park, barnkarusell( hästar), gissar på 1800-talets mitt i en välbärgad familj. Landet kan vara England. Hoppas du är nöjd med svaret! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *