Ett starkt band.

Hej igen! 🙂 Många frågor här! hehe! Det finns en kille i min klass. Ja tkr ju väldigt mycket om honom. Har gjort det länge också, lite svårt att släppa honom. Vi var aldrig tillsammans. Han har hjälpt mig väldigt mycket och brytt sig om mig.Frågat mycket om hur jag mår. Det som känns lite konstigt är att jag känner ett så starkt band till honom. Han kanske inte känner samma sak. Men någonting är det. Eller är det något jag bara har inbillat mig? Vad är detta? Hur känner han för mig nu? Känns aningen spänt ibland som om ingen av oss riktigt vet vad man ska säga eller göra. M.V.H H! Kram

Hej H! Ni har starka känslor för varandra men samtidigt känner jag inte att ni har en framtid som ett par mer som vänner och de band ni har till varandra är starka genom att ni finns för varandra och att ni ställer upp för varandra som ni kommer att göra en stor del av ert liv. Låt tiden gå och se vad som händer, blir ni ett par så var det och tänk inte på vad som kan komma att ske eller vad som har skett ta dagen som den kommer! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *