Ett steg i rätt riktning?

Hej! Jo detta är kanske en konstig fråga men jag måste fråga! I helgen insåg jag att min röst verkar vara menad att användas till att sjunga country. Alla andra runt omkring mig visste om det innan jag insåg det själv och vad jag skulle vilja fråga är om ni genom min styvpappa (pappa för mig) Kristoffer Gahlin som finns på andra sidan, kan tala om, om jag är på rätt väg och om det är menat att jag ska utveckla min röst genom hjälp…? En sångpedagog kanske?? Hoppas "pappa" kan hjälpa mig, genom er att ge mig ett svar!! Tack på förhand! Carina W

Hej! Detta var inte svårt att svara på! Så fort jag började läsa din fråga "skrek" någon i mitt öra: sångpedagog!! Det är inte bara din pappa som hejar på dig, det är flera som finns på andra sidan och pushar och hejar på dig! Du har din väg utstakad och du ska gå den väg du valt och det är inom sången. Du har en enorm röst redan nu och om du får hjälp att utveckla den ännu mer så hoppas jag få din autograf! En liten sak som du bör tänka på enligt min guide: vad gäller sångpedagog, ta inte den förste bästa som finns på marknaden, det finns fula fiskar där ute! Gå efter din magkänsla och personkemin mellan er. Det finns många sångpedagoger som vill dig "väl" men de vill förändra din röst och din image. Be änglarna om hjälp och du får den! Hoppas du blir nöjd med svaret och tveka inte höra av dig om du har funderingar, kan vara bra att "bolla" tankar med någon okänd. Lycka till!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *