Ett tips om att göra tvprogram…

Jag har ett tips till er på spökwebben,ni skulle ju kunna göra tv program,alltså där ni tar upp frågor som tittarna kan skicka inn och hjälper dom. Jag menar inte som andarnas makt eller det okända, ni ska bevisa att det värkligen finns olika väsen bland oss genom att försöka få dom på bild/film.

Hej! Jag har faktiskt aldrig sett programmen "andarnas makt" eller "okända" även om jag hört talas om dem och förstår att de är rätt poulära hos många. Jag brukar undvika sådana program för att jag inte vill påverkas av deras "tänk" och för att dessa och liknande program inte intresserar mig, vilket kan låta väldigt konstigt med tanke på att jag själv är medial osv,men jag har så "fullt upp" med andevärlden,spöken och liknande så det räcker med det jag själv får uppleva och därför vill jag inte på min fritid "slösa tid" på att titta på andra som upplever sådant via tv!. Visst är din ide intressant och jag vet inte vad Patrik och hans bror, som är de som ansvarar för spökwebben har tänkt sig i framtiden men jag har själv personligen svårt att tänka mig att vilja delta i program,besöka hemsökta hus och hjälpa andra via ett tvprogramm osv då jag redan haft en period då jag gjorde detta (besökte hemsökta hus)inofficiellt och det tog så enormt med kraft och energi och tid. Mycket handlar om tid,kostnader och resurser för att kunna genomföra något sådant. Jag nöjer mig med att besvara frågor via frågespalten men sedan vet jag inte hur Patrik och hans bror kanske tänkt utveckla spökewebben på olika sätt framöver. Det beror ju lite på vilken fortsatt uppmärksamhet spökwebben får,sponsorer,tillgång till resurser,ekonomiska resurser då allt idag är sk frivilligt arbete utan någon som helst ersättning till någon av oss, och tillgång till personer som vill genomföra ett sådant program. Du får föra vidare iden till Patrik via epost och se vad han svarar, då detta är mitt svar och min uppgift är att svara på frågor via frågespalten, då jag avsagt mig all slags delaktighet i media,tv,radio pga att jag vill värna om min och min familjs integritet och personligen inte är intresserad av den uppmärksamhet som ett tvprogram skulle innebära. Mvh EeWee <strong>Kommentar av Patrik</strong> Som EeWee skriver har det med resurser och tid att göra. Mest tid skulle jag vilja säga. Utrustningen, dokumentärkamera, studio osv har vi faktiskt redan. Tankarna har länge varit att vi ska göra en serie som vi kallar för "Spöken och Gastar". Idag lördag (22 mars) var det tänkt att vi skulle besöka ett hus och dokumentera inatt alla hemsökelser de har. Tyvärr fick de förhinder. Vi har faktiskt redan gjort en "demo" av ett intro för denna serie. Den kan ni se nedan! Mvh Patrik <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0-WoU4oGrt8&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0-WoU4oGrt8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *