får inte ihop det

Jag har läst en del böcker om livet efter döden och som jag har förstått så har alla en livsplan…läste för ett tag sedan The Secret och jag måste säga att jag blev alldeles tagen av boken…men jag får inte ihop det…om det här med attraktionslagen verkligen stämmer, att man kan få det man önskar sig och det du fokuserar på får du mer av…men vad händer då med livsplanen..jag får inte ihop det…. Kram

Hej! Jag vet inte vad jag kan svara på vad gäller detta men alla har vi olika uppfattningar om hur våra liv ska se ut men det finns ju många vägar att gå och visst kan man ta fel då och då. Jag får nog läsa boken innan jag kan svara på mitt sätt. Vad säger ditt inre om det? Lyssna inåt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *