Får min dotter körkort?

Hej Jag undrar om du kan se om min dotter får sitt körkort den 8 april(Malung)? Tack för en underbar sida… Kram /Marra

Hej Marra! Tack för att du uppskattar spökwebben! Egentligen är det inte mitt område att ge svar på den här typen av frågor.Då allt som ligger i framtriden ständigt kan förändras beroende på vilka val vi gör, som leder till olika omständigheter. Med detta i tanken, får jag sagt följande: "Ja, hon kommer klara sitt körkort,men då krävs det att hon är lika uppmärksam och noggrann som hon hittills varit. Det är viktigt att hon är utvilad den dagen och inte är påverkad av tex en infektion i kroppen som sänker hennes förmåga till snabba reflexer och uppmärksamhet i trafiken." Nu återstår det bara att se om hon lyckas,men det är som i mångt och mycket ,upp till henne själv. Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *