Farbror- Fråga besvarad 2014-01-24

Hej. Min farbror gick hastigt bort för två veckor sedan.

Vi fick aldrig ta farväl. Varför ringde han ingen? Vill han hälsa något?

Vi saknar honom mycket.

Tack på förhand. Mvh Karolina

★  Fråga besvarad 2014-01-24

     Fråga insänd 2013-07-19

Hej Karolina!

Jag försöker att gå igenom alla obesvarade frågor som finns kvar så långt tillbaka som till sommaren 2013 och jag vill gärna bekräfta att jag läst denna insända fråga även om denna frågeställning var sänd till spökwebbens förra medium.

Men även fast det nu gått flera månader sedan frågan så reagerade jag kraftigt när jag läste dessa rader och kände att din farbror plötsligt hade något han ville säja. Jag ser ingen ande så jag kan inte beskriva honom men jag hörde en röst som i samband med att jag läste frågan mentalt så dök denna man upp  som en röst i min mentala svär och sade att han ville jag skulle berätta för dig att – 

han ansåg att det bästa är att hålla samman och hur jobbigt den än blir med allt så fungerar det i längden bättre att tänka ”alla för en en för alla” och att det bästa för dig och din familj är att hålla ihop och hålla samman släkten och familjen. Han ville påminna om att inte låta trätande ta över och att ibland glömmer vi bort hur viktigt familjen är för oss då vi istället fokuserar på missförstånd och trivala småsaker som egentligen inte spelar någon roll i det stora hela.

Och så vill han påpeka att  det alltid inte alltid måste vara så att man måste envist hävda sin rätt utan ibland för fridens skull kan man behöva sträcka ut en hand och vara den som först säjer förlåt även om man kanske känner att det egentligen är den andra som borde säja förlåt först…

Ja du…jag har ingen aning om vad detta handlar om…men det är vad din farbror vill att  jag ska förmedla till dig fast det inte alls var det du frågade.

Som svar på en av dina frågor: Han blev lika överraskad själv över sin död som alla andra. Han visste att han var sjuk då han fått sk andliga varningar men han valde att ignorera sin inre känsla och blev lika förvånad som ni andra över hans död. Han blev förvånad över sin egen död.

Han hade några turbulenta veckor innan han fick hjälp av andra avlidna anhöriga och skyddsänglar som tillhör familjen att hitta rätt. Men nu är han där han ska vara och allt är som det ska vara och som sagt….han dök upp när jag läste din insända fråga från Juli månad.

Hoppas det han hälsar har någon betydelse  för dig då jag inte vet vad han menar. Det känns som att det är av privat karaktär direkt till dig och din familj.

Sköt om er!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *