Farfar och gammel farfar på besök?

Hej, Jag är Jasmine Bjurlefält. Först vill jag tacka för ett snabbt svar på min förra fråga, jag uppskattade det mycket. Anledningen att jag skriver till dig är angående min farfar. Min farfar gick bort för ett par dagar sedan. Och man hittade honom död i köket. Jag vill veta hur han dog, om det gick fort och lindrigt eller det gick långsamt och fick han lida? Min andra fråga som är den viktigaste är om vad min lillasyster såg. I förr går ( 14/1) hade min lilasyster Olivia gått och lagt sig. Min mamma satt vid datorn i hallen brevid sovrummet och jag satt på nedervåningen och tittade på TV. Olivia hade då gått upp till mamma och berättat att hon såg 2 ljusa dimmor som hade stått vid sängkanten. Olivia blev såklart rädd när hon såg dem, och när hon blev det hade dom försvunnit… Var det vår Farfar och gammel farfar som var på besök? Tack på förhand… Jasmine Bjurlefält

Hej Jasmine! Din farfar led inte och det gick snabbt för honom att gå över till andra sidan. Det din syster såg var troligtvis din farfar och en annan äldre man, de ville bara visa att de hittat varandra igen. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *