Fasthållen i sängen.

Hejsan i natt vart min make som han säger fasthållen av en ljus skepnad i sängen..han kunde knappt andas han va iskall vilket va konstigt för mig då han ALLTID är kokhet om kroppen. Vad kan detta bero på är det en ande som varit på besök eller vad??? Kan tillägga att jag själv många nätter hört någon gå i heller eller åtminstonde låter det så…jag vet inte vad detta betyder..kan jag få svar av dig???

Hej Elisabeth! Jag ska vara helt ärlig mot dig.När jag tänkte länka till dig och den siutvation du beskriver så blir jag kraftigt varnad och mina guider sliter tillbaka länken omgående. Jag får helt enkelt höra vad de säjer istället. Den ljusskepnad din man har problem med är INTE den ljusskepnad den försöker skapa en illusion om att vara. Detta är ett mörkerväsen av kategorin hantlangare till sk "fallen ängel" som brukar kalla sig för "herremästare" för vissa och försöker skapa en bild av att de är ljusväsen. Detta är alltså en underordnat väsen till en fallen ängel från kategorin mörkerväsen(för att förenkla det väldigt mycket). Av någon anledning har din make dragit på sig detta väsens missnöje och jag undrar då var har han varit,vad kan ha gjort,tänkt för att få detta på halsen för detta får jag inga tydliga svar på då jag kan förstå att det är viktigt att han/ni kommer fram till detta själva. När man får en sådan här energi kring sig bör man ta sig en funderare på vad man gjort,tänkt,vilka man mött,vilka platser man varit på,vilka mindre bra val man gjort osv då dessa inte brukar fästa uppmärksamhet på en människa utan anledning. Även om din spontana reaktion blir "vi/han har inte gjort något" och du kanske känner dig lite förnärmad av mina ord,så vill jag ändå att du /ni rannsakar er själva från dagens datum och ett par månader bakåt eller snarare när ni började märka av fenomenen/obehaget. Tänk igenom allt.ALLT.Be era guider och även Heliga LjusÄnglar att hjälpa er minnas om så medan ni sover och drömmer! Vilka har ni träffat.Var har ni varit.Vilka tankar har ni tänkt som varit mindre bra.Vilka handlingar har ni gjort som är mindre bra. Vilka "vita lögner" har ni använt er av,till vilka och i vilka sammanhang.Har ni haft gräl…tänk igenom om vad.osv osv osv Vänd och vrid på allt. Oftast brukar man finna svaret själv när man tror att man kan ha dragit på sig en sådan energi och i samma stund man kommer på det/svaret, förlorar den sin verkan och kraft och måste släppa sin energi sk "hålhake". Jag uppfattar att ni två,du och din make måste kommunicera! Dessa energier kan agera på bla det sättet du beskriver och upplevas fruktansvärt kalla och obehagliga och närgångna och liksom suger ur musten ur en människa så man påverkas både fysiskt och psykiskt. Jag skriver inte detta för att göra dig skärrad utan för att göra dig medveten och och att ni tillsammans måste kommunicera tydligare med varandra,rannsakar er själva,och samtidigt plocka fram helig ilska gentemot denna energi!!!. Ni kan beröva den dess makt genom att TILLSAMMANS komma på "vad var det som gick fel var,när hur". Hör gärna av dig och berätta hur ni tänker och vad som sker! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *