fasthållen i sängen

Hejsan jag skicka dig en fråga tidigare idag å fick svaret du skrev ang min make som satt fast i sängen natten till i dag… När jag nu läser svaret så blir jag å min make MYCKET rädda jag tolkar ditt svar som om det är Djävelen vi har mot min make…är det så? Sen undrar jag Varför det bara gör detta mot min make å inte mot mig eller har jag att vänta detta jag med.?? Förstår inte vad jag skall ta mig till just nu..Vad jag bör göra osv..vi har nyss köpt detta huset som min make renoverar totalt kan det vara en sån sak?? Eller kan detta vara min dotters biologiska far som spökar hos oss å går emot min make??Jag är svårt sjuk själv å kan INTE ha sådan oro kring mig vad skall jag ta mig till?? Kan vi bli skadade på något sätt eller?? Måste vi ha hjälp av någon som kan sig på sådant? Kom på en sak till som jag inte nämnde i tidigare majl till dig och det var att min dotter som är 9 år vars pappa dog då hon va baby hon kommer ofta då bara hon å jag är hemma själva då maken jobbar natt å säger …mamma vad vill du..jag ser ju förvånad ut å säger inte vil jag dig nå..dottern svarar då men du ropar ju efter mig…Det konstiga är att jag INTE ropat..detta har skett MÅNGA gånger sista 2 månaderna nu.. Kan det vara ett väsen eller hennes far eller vad e detta? Du skrev som svar på min förra fråga om fasthållen i sängen Att detta har med min make att göra om vita lögner platser osv…jag vet att han ljugit till mig å det har varit en jobbig period för oss alla i familjen men vi är på god väg att lösa en del av detta…å så kommer detta nu HJÄLP oss vad mer skall vi göra fattar inget just nu..hoppas på snabba svar OROLIG

Hej Elisabeth! Jag tyckte jag var väldigt tydlig i det jag skrev men märker att du tolkat en del jag skrivit på ett annat sätt än menat. Jag förklarade även vad som är lösningen till detta. Det var inte min tanke att skrämma upp dig eller din make utan bara berätta det jag uppfattade, och er siutation är inte helt ovanlig. Jag har varken nämt Djävulen,satan eller något i den stilen så nu ska vi inte göra det värre än det är. Dessa entiteter är inte ovanliga och hör till en underordnad form som hör till mörkerväsen. Och att förklara detta på snabbt är inte enkelt utan att behöva sitta och skriva långt och länge. Jag känner inte heller att du behöver den informationen. Jag uppfattar att denna energi har uppmärksammat din make pga något han tänkt,sagt ,gjort,inte gjort,borde gjort men vad det handlar om kan jag inte finna svaret på då jag även uppfattar att det här är något han måste förstå själv och kanske innerst inne redan vet svaret på. Din biologiska dotters far har inget med detta att göra. Lösningen finns i att ni två kommunicerar och finner tillit till varandra. Jag vill att du ska förstå att det är många människor som kan stöta på och utsättas för denna typ av energier men eftersom de oftast "lurar och arbetar och påverkar genom det psykiska planet" är det sällan man ser dem eller känner av dem eller som i din makes fall blir angripen av dessa. Så tur i oturen är att den genom detta gjorde "ett misstag" och nu blivit uppmärksammad. Jag tycker du kan tillsammans med din make göra såhär. Håll varandra i händerna och be Fader Vår sedan kan ni säja följande: "Vi ber dig Högste Rätmätige SkaparGud av Ljus och Villkorslös Kärlek sända din kraftfulla Heliga Ärkeängel Michael och omsluta oss i villkorslös Kärlek. Rena oss båda i den Heliga Andens Vita Ljus. Låt din Rätmätiga Heliga Ängel Michael tillsammans med så många Heliga Änglar som behövs omhänderta detta väsen som försöker förstöra vårt inre ljus och för det UT UR VÅRAT HUS och UT UR VÅRA LIV och låt denne aldrig kunna störa oss igen!Det är vår innerliga önskan här och nu." Hjälp är ställt till ert förfogande bara ni utför handlingen att BE om hjälpen. Sedan kan ni be att en Helig Ljusängel står vakt hos er och ALDRIG släpper in liknande energier! Då har ni tagit tag i saken,visar var ni står.Visar mod och styrka att säja ifrån och sätter gränser. Då kommer ni att få vara ifred från dessa. Mvh EeWee Alla som är det minsta insatta i religion vet att det pågår en andlig strid mellan ljus och mörker och att försöka vända människor från sitt eget Gudsljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *