Fasthållen i sängen!

En natt för ca ett år sedan vaknade jag av att det kändes som att jag inte kunde röra mig. Trodde först att någon av hundarna låg ovanpå mej men så var inte fallet. Kändes som att någon satt på bröstkorgen och höll mej nere. Blev lite fundersam där jag låg på om jag var vaken eller drömde, men jag var definitivt vaken så till slut sa jag bara "men släpp mej då så att jag får sova ifred" och då släppte det. Det har inte hänt något efter det. Var det min fantasi eller var det något annat? Mvh Carina

Hej Carina! Detta är en väldigt obehagligt fenomen men ändå väldigt vanligt. Det är lätt att tro att "en elak ond ande" är i farten fast det hela rör sig om sk astral katalepsi. Dvs det är din egna själ som lämnar din fysiska kropp för att göra astralresor. Av någon anledning blir din fysiska kropp plötsligt medveten om att din själ är på väg in i din egna kropp och reagerar panikartat. Det kan upplevas på flera olika sätt. Man kan bli fullständigt paralyserad och vara fullständigt oförmögen att röra sig eller tala. Man kan höra ett högt gnissel,brus eller dånande ,uppleva att hela sängen skakar. Man kan uppleva en mörk skugga sväva över en som känns onskefull och elak och man kan känna som man håller på kvävas och någon sitter på bröstet. Det finns en lösning! Innan du går och lägger dig säjer du såhär: "Jag ber om skydd av den Högste genom att omsluta mig i den Heliga andens Vita ljus. Låt mig sova tryggt och ostört och slippa bli medveten om när min själ gör astralresor.Det är min innersta önskan här och nu.Må så ske." Denna önskan/bön kan behövs upprepas varje gång du lägger dig för att sova. Det är viktigt att du lägger din egna känsla i önskan. Resultatet blir att du slipper vakna med ditt medvetande och uppleva liknande. Det är lätt att glömma att vi har en egen fri vilja och kan använda tankens kraft i sammanhang med hur vi vill kontrollera vårt undermdvetna. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *