Fel svar av er!

Hej.. Detta är inte precis en fråga utan en rättelse. Snälla läs, jag menar ingenting illa utan har bara en sak att säga. Det var nån "Lotta" spm frågade om sina drömmar. Det finns drömmar där man kan styra sig själv. EN speciell dröm heter Klardröm. Då är mn medveten om att man drömmer och ligger i sin säng.. Detta är en väldigt mäktig och speciell upplevelse. På engelska heter det lucid dreaming. Detta är för övrigt helt normalt och uppstår oftast när man kommer på i drömmen att man drömmer.

Hej! Jaha…och?… Jag är mycket väl medveten om de olika rent vetenskapliga och psykologiska sidor av drömvärlden och drömtillståndens olika faser och namn och tar även med detta i mina tankar och "bedömmningar" hur jag ska svara, då jag ser det i kombination med hur det ser ut rent medial dvs jag tar hänsyn till även energier,närvaro(auraspår) och annat som gör att jag får ett svar eller uppfattning omi vilken kategori jag ska sätta ett fenomen eller inte fenomen. Många gånger är det en kombination av båda. Allt är inte alltid svart eller vitt.Men är man inte medial kanske det är svårt att se att allt inte är rätt eller fel utan en kombination av många faktorer inom det paranomala/andliga som är det forum vi nu befinner oss i.. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *