FICK INTE SVAR SIST :(

hejsan! för ett tag sedan så frågade jag lite om min framtid med jag fick aldrig svar. Så nu frågar jag igen. 1, Kommer jag få några barn? när? 2, Trött på singellivet, när kommer jag få en pojkvän igen? Berätta lite om han isf. Vem är han? Känner jag han sen innan? Vart kommer vi träffas och hur ser han ut? Berätta så mycket som möjligt. 🙂 3, Kommer jag vara lycklig i framtiden ? Lite kort fakta om mig. Jag är en glad tjej som gillar att leva livet, rätt blyg inför nya människor. Gillar att umgås med familj och vänner. Har brunt hår och blågröna ögon. Hoppas infon hjälper! 🙂 En annan grej, för ca 2 månader sedan skrev jag om min försvunna plånbok. Jag frågade om ni kunde se vart den var? Då svarade ni att någon lagt den någon annanstans i mitt rum för att skoja. Men det plånboken har varit borta i 1 år eller något. Vi har gjort om hela mitt rum, flyttat alla möbler och allt och ändå inte hittat den? Så jag frågar igen. Skulle ni kunna se vart min försvunna plånbok är? Det var en brun begie louise vuitton. Sist jag såg den var på mitt skrivbord och vad jag kommer ihåg så var det mycket pengar i den. Jag skulle bli så himla lycklig om ni kunde se vart den plånboken låg. Tack i förhand!

Hej! Ska försöka svara på dina frågor. 1:Ser inget hinder för barn men kan inte säga när, var eller kön. 2: Mannen kommer till dig och det känns som om ni träffas genom vänner. Han är mellanmörk, lite längre än dig men jag ser inte hans ansikte just nu men du vet att det är han när du ser honom. 3: Du blir lycklig men det finns lite nedgångar på din väg i livet men inte så svåra att du inte kan ta dem. Ser inte din plånbok idag så den finns inte i din ägo längre. Någon verkar ha lagt beslag på den eller lagt den i ett annat rum. Ledsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *