finns det en dam här?

Frågade tidigare men har inte fått svar på ett ganska bra svar! Så jag frågar igen, jag har sett en dam här i lägenheten under två tillfällen. Första gången var då jag vaknade mitt i natten. Såg då en dam med ett spädbarn i famnen(?) gå förbi min säng och sedan försvinna in i väggen.. Sen nästa gång var då jag sov i min systers rum med henne, sov på en "solsäng" i mitten av dörren, vaknar under natten och ser hur någon rycker upp hennes dörr och rusar in, är det samma person? Och i vilket fall, vilka/vem är personen? Jag flyttade till pappa ett tag och här hemma hörde min syster och min mamma smällar från mitt rum en dag, alla var i vardagsrummet, även våra två katter. Sen har jag även sett en skugga bakom mig i badrumsspegeln, det är en såndär spegel man kan vrida osv.. stod och sminkade mig och i ögonvrån i spegeln ser jag en svart skugga gå förbi bakom mig. Även min syster som är ett år yngre har märkt av det. Just nu har det iallfall varit lugnt men ibland får jag en känsla att jag inte är ensam i rummet. hoppas du kan ge svar på vem/vilka de är och om jag har någon koppling till dom! mvh Carolina 🙂

Hej Carolina! Såklart att du blir fundersam,vilka dessa är, och vad de vill! Det känns som att det är vilsna jorbundna själar, som pockar på sin uppärksamhet, då de inte hittat till ljuset! Mitt råd är att du skriver till "Benny 54,"medlem på spökwebben" som kan hjälpa dej vidare med detta! Ha en fin sommar ! MVH: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *